Het Den Dulk team

Home » Het Den Dulk team

Chris den Dulk

MKB-Adviseur | (Sparring)Partner

Chris is zijn loopbaan in de accountancy begonnen in 1998 en heeft tot en met 2008 ruime ervaring opgedaan bij middelgrote accountants- en advieskantoren. In januari 2009 vestigde hij zich als zelfstandig accountant onder de naam Den Dulk Accountants en Adviseurs. Chris heeft de opleiding voor accountant en belastingadviseur met succes afgerond en is ingeschreven in het Register Belastingadviseurs (RB).

Chris is in de dagelijkse praktijk werkzaam als belastingadviseur en sparringpartner voor ondernemers uit het MKB. Tevens is hij eindverantwoordelijk voor de samenstelpraktijk en adviseert hij ondernemers op fiscaal- en bedrijfseconomisch terrein.

“In de rol van sparringpartner kan ik mijn kennis en ervaring het beste kwijt. Ik ben net als Matthijs opgegroeid in een ondernemersfamilie dus het ondernemen is ons niet vreemd. Het avontuur, de vrijheid, de diverse contacten, het snelle schakelen, de mogelijkheid om écht actief met klanten mee te denken en te doen….. Dat geeft mij veel voldoening. Bovendien zien wij onze actieve rol niet als een meerwaarde maar als een standaard. Onze klanten ontzorgen, dat is één van onze kerntaken”

Matthijs den Dulk

MKB-Adviseur | (Sparring)Partner

Matthijs is sinds 2001 actief in de accountancy. Eerst als assistent-accountant bij een middelgroot accountants- en advieskantoor en later als (relatie)manager bij een middelgroot administratie- advieskantoor. In de zomer van 2008 is Matthijs gestart als zelfstandig adviseur voor het MKB. Op 1 april 2010 hebben Chris en Matthijs de handen ineen geslagen en beide praktijken samengevoegd.
Matthijs heeft ruime ervaring binnen de accountancy en belastingwetgeving en heeft diverse opleidingen met succes afgerond.

Matthijs werkt voor cliënten uit het gehele MKB en is een gedegen adviseur en sparringpartner. Eveneens is hij verantwoordelijk voor de samenstel- en adviespraktijk.

“De kracht van ons kantoor zit hem vooral in de kleinschaligheid en het directe contact. We kennen al onze klanten persoonlijk en zijn op de hoogte van wat er binnen hun onderneming en branche speelt. Of het nu gaat om starters, zzp’ers, DGA’s en familiebedrijven of non-profit instellingen: elke klant is bij ons koning. In voor én tegenspoed. Met onze expertise en ons uitgebreide netwerk leveren we bovendien een kwaliteit hoogwaardig kwaliteitsniveau af. Als een klant de deur uitloopt met een geoptimaliseerde belastingaangifte, dat is één van de factoren waar we positieve energie van krijgen”